TOP barvy na vlasy: Tyhle trendy vládnou tomuto roku!

Poslední aktualizace článku: 22. června 2023

Těžko se tomu věří, ale už jsme pomalu ve třetině tohoto roku. Což znamená nejen změnu trendů v módě, nebo líčení, ale i těch, které hrdě nosíme na hlavě. Víte, jaké barvy vlasů budou v tomto roce IN?

V předešlých letech jsme tu měli ledacos. Platinovou blond, havraní čerň, rozpustilé ombré nebo dokonce vlasy, které zdobila ocelová šeď. Co si tedy pro nás přichystal tento rok? Bude ve výběru barev na vlasy něčím speciální?

O tom si teď povíme.

Odrosty? Ano!

Máte pocit, že ženy s blond hřívou, kterou zdobí tmavší odrosty, vypadají neupraveně, nebo dokonce zanedbaně? V tom případě se s tímto pohledem hezky rychle sžijte. Jedná se totiž o současný vlasový trend, který si oblíbily nejen prosté pracující ženy, ale i ty z řad celebrit. Jeho výhodou je, že jím můžete zakrýt fakt, že nemáte čas na návštěvu kadeřnického salonu.

Přečtěte si: Jak na odbarvené vlasy?

V odstínu mědi

To, že vlasy v barvě mědi nebudou hitem jedné sezóny bylo patrné už dávno. Už totiž neplatí, že zrzky jsou všem pro smích! Zvlášť ty, jejichž vlasy hrají všemi odstíny měděné. Troufnete si na ni i vy?

✅ TOP 7 vitamínových komplexů nSrovnání vitamínových komplexůa českém trhu

K dokonalému účesu patří krásné a zdravé vlasy, o které je třeba pečovat hlavně zevnitř. Porovnejte si jednotlivé vlasové výživy v našem praktickém testu.

Stínování

Pamatujete si to zvláštní období před několika lety, kdy si ženy, ale i mnozí muži nechávali dělat vlasový melír? V tom případě věřte, že tento trend v barvení vlasů se v roce 2020 vrací. Oproti první vlně ale nejde o tlusté prameny, které mají vytvořit kontrast, ale jen o jemné pramínky různých barev, které přirozeně vystínují lokny vaší kštice.

Přečtěte si: Jaká rizika má zesvětlení vlasů?

Světle popelavá blond

Popelavá blond je asi nejméně oblíbená barva vlasů na světě. Není ani hnědá, ani blond a člověk by i řekl, že postrádá jakoukoliv invenci a vzrušení. Kadeřníci si ale myslí něco trochu jiného, takže si pro nás letos přichystali étericky něžnou popelavou blond, která se bude líbit všem ženám, které se dvakrát nehrnou do toho být Marilyn.

Dotek čokolády

Jste-li majitelka tmavě hnědých vlasů, můžete mít celkem právem pocit, že na nich nebude nic vidět. Jeden z vlasových trendů pro letošní rok ale myslel i na vás. Stačí, když se svěříte do rukou kadeřníka, který do vašich tmavých vlasů propašuje několik středně hnědých pramínků. Uvidíte, že budete neodolatelná.

TIP: Jaké dámské účesy jsou teď trendy?

V barvě písku

Světlé barvy vlasů budou v tomto roce v kurzu. Půjde ale o přirozené tóny v barvě písku. V ideálním případě by měla mít žena na vlasech několik barevných přechodů (ze světlé do tmavší, nebo naopak). Uvidíte, že s podobným účesem budete za každé situace elegantní a decentní.

Robustní rubínově červená

Pokud si netroufáte na zářivou červenou, ale obyčejná hnědá je pro vás příliš nudná, vyzkoušejte něco, čemu se říká robustní rubínová červená, která je něčím mezi těmito dvěma póly. Nejvíc bude slušet starším ženám, které si netroufnou na křiklavé barvy, ale zároveň chtějí svému vzhledu dodat mladistvou jiskru.

Světlá zrzavá

Zrzavé vlasy jsou velmi trendy, ale jak už bylo uvedeno výše, ne každý si je troufne skutečně pořídit. Pokud se bráníte křiklavě červené a oranžové, vyzkoušejte světlou zrzavou, která vypadá velmi přirozeně a šik, ubere vám roky, ale zároveň není příliš výrazná a agresivní. Z toho důvodu bude vyhovovat i ženám, které se ve zralém věku nechtějí pouštět do platinové blond, která jim nemusí z nějakého důvodu slušet.

Barbie blond

V roce 2023 je jedním z největších taháků film Barbie. V obchodech se tedy můžeme setkat s Barie na tričkách, domácích papučích a na kosmetických kufřících, které ženy skupují ve velkém. Asi proto nikoho nepřekvapí, že jedním z největších trendů letoška bude takzvaná Barbie blond, která je jedním z rozpoznávacích znaků této oblíbené hrdinky. Pokud si na ni troufnete a podřídíte této barvě i další styling, určitě budete vypadat skvěle.

✅ TOP 7 vitamínových komplexů nSrovnání vitamínových komplexůa českém trhu

K dokonalému účesu patří krásné a zdravé vlasy, o které je třeba pečovat hlavně zevnitř. Porovnejte si jednotlivé vlasové výživy v našem praktickém testu.

Líbilo se? Dejte nás přečíst také svým přátelům!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

O autorovi

Redakce Dokonalyuces.czNa tomto článku se podílel celý náš tým DokonalýÚčes.cz. Připravujeme pro vás tipy ze světa vlasové kosmetiky, přípravků na vlasy, inspirace a zdraví. A to jak pro ženy, tak pro muže. Zvláštní pozornost věnujeme aktuálním beauty trendům, které vám pomohou vybrat ten správný účes v aktuální době.

Za celou redakci děkujeme, že nás čtete. ❤️