Wolf cut pro muže: Bude vám slušet stejně, jako ženám?

Poslední aktualizace článku: 16. října 2024

Myslíte si, že wolf cut je střih vlasů pouze pro ženy? Pak se nemůžete víc plést! Ve skutečnosti existuje i pánský wolf cut, který je v posledních měsících víc trendy, než byl kdykoliv předtím. Jaké jeho variace pro muže existují? Na to, a na další informace, které s wolf cut men souvisí, se půjdeme hned podívat!

Wolf cut střih pro muže, účes, který kombinuje prvky pánského účesu shag a mullet, a který je mezi muži, kteří mají rádi módu, letos mimořádně oblíbený. V roce 2024 zaznamenal tento ostrý a všestranný účes opětovné oživení, zejména mezi muži, kteří chtějí vyzkoušet něco nového a experimentovat s aktuálními trendy.

Účes s vlčím střihem lze definovat jako účes s vrstvenou strukturou, který vytváří objem v horní části a směrem ke koncům se zužuje. Je mimořádně oblíbený kvůli tomu, že vypadá mladistvě. Také je v něm ale prvek modernosti, který se snoubí s tóny retra.

Jaké druhy wolf cutu můžete v případě zájmu vyzkoušet? Na to se půjdeme hned podívat!

Kudrnatý wolf cut

Vlasy si nechte zkrátit a upravit po stranách, abyste si upravili jejich strukturu. Tento střih připomíná účes mullet, který je skvělý, pokud máte rádi huňaté vlasy s texturou vlčího střihu.

Wolf cut ve stylu Oasis

Podívejte se na tento skvělý pánský wolf cut střih. Bude skvělý pro ty z vás, kteří mají trochu pohyblivé vlasy. Tento střih se hodí pro jemné až středně silné vlasy. Všestranné klasické účesy nikdy nezestárnou.

✅ TOP 7 vitamínových komplexů nSrovnání vitamínových komplexůa českém trhu

K dokonalému účesu patří krásné a zdravé vlasy, o které je třeba pečovat hlavně zevnitř. Porovnejte si jednotlivé vlasové výživy v našem praktickém testu.

Přečtěte si: Co je alopecie?

Alternativní blond wolf cut

Možná máte rádi něco trochu ostřejšího? Vyzkoušejte alternativní vzhled s neproporcionálními vrstvami a odbarvenými vlasy. Zachovejte chladný tón pomocí stříbrného šamponu a střih bude vypadat rozhodně v dobrém slova smyslu originálně a jinak.

Wolf cut jednoduchý na údržbu

Udržujte jednoduchost krátkým střihem, ale pohrávejte si s různými efekty na okrajích střihu. Nebuďte jako všichni ostatní, promíchejte to! Kombinace jemných vrstev na krku a tvrdých linií dodává účesu říz a rovnováhu.

Shaggy wolf cut

Super zacuchaný vzhled vlasů získáte, když požádáte holiče o ostříhání břitvou. Texturou si je pořádně upravte, abyste je mohli jen tak rozcuchat a jít. Tento střih se hodí pro středně husté až husté vlasy a břitva pomáhá odstranit objem a váhu a zároveň uvolňuje pohyb.

E-boy

Tento snadno udržovatelný styl je univerzální a lze jej nosit na mnoha tvarech obličeje. Zvolte rozcuchanou texturu, nechte si trochu delší vlasy a upravte si je buď na obličeji, nebo mimo něj. Kdo by neměl rád možnost denně měnit svůj vzhled?

K-pop wolf cut

Tento účes mullet má tvar misky s vrstvami vzadu. Lehké vrstvy podporují pohyb a účes ve tvaru misky působí jihokorejským k-popovým dojmem. Je přátelský k TikToku a dá se čekat, že se stane virálním.

Wolf cut s under cutem

Zlobí vás někdy, když se vaše vlasy dotýkají uší? Stačí je oddělit po stranách a je po nich. Jako bonus vám tento vlčí účes určitě vydrží, takže je super nenáročný na údržbu. Už žádné volání kadeřníkovi na poslední chvíli, protože potřebujete vypadat dobře na blížící se schůzce!

A jaký druh wolf cutu se líbí nejvíc vám?

Zdroj

https://therighthairstyles.com/wolf-cut-men/ – Wolf cut pro muže (anglicky)

✅ TOP 7 vitamínových komplexů nSrovnání vitamínových komplexůa českém trhu

K dokonalému účesu patří krásné a zdravé vlasy, o které je třeba pečovat hlavně zevnitř. Porovnejte si jednotlivé vlasové výživy v našem praktickém testu.

Líbilo se? Dejte nás přečíst také svým přátelům!
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest

O autorovi

Redakce Dokonalyuces.czNa tomto článku se podílel celý náš tým DokonalýÚčes.cz. Připravujeme pro vás tipy ze světa vlasové kosmetiky, přípravků na vlasy, inspirace a zdraví. A to jak pro ženy, tak pro muže. Zvláštní pozornost věnujeme aktuálním beauty trendům, které vám pomohou vybrat ten správný účes v aktuální době.

Za celou redakci děkujeme, že nás čtete. ❤️